VEBE E-INSTALLATIES

VAN INSTALLATIE TOT ONDERHOUD

Het installeren van laadpunten en het verhelpen van storingen is onze passie. E-installaties is altijd gespitst op de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Wij streven voortdurend naar verbeteringen, waardoor wij altijd de beste service kunnen aanbieden.

Met onze business unit E-installaties zijn wij de beste partner. Wij verzorgen niet alleen de installatie van je laadpaal, maar ook jaarlijks onderhoud met de eventuele reparaties. Hierdoor kunnen wij een betrouwbare toekomst garanderen, voor je laadpaal en dus ook voor jou. Onze specialisten, die wij zelf opleiden, zorgen voor een soepele installatie. Geen kabels die 1 cm onder de grond liggen, geen brand en geen storingen meer.

Waarom kiezen voor

VEBE E-INSTALLATIES

VEILIGER

De installatie van een laadoplossing vraagt om vakkennis. Installateurs die zijn gecertificeerd en aangesloten bij Techniek Nederland bieden je die zekerheid. Daar kun jij altijd op rekenen.

11 jaar aan kennis

Wij hebben onze sporen verdiend. Dat is de reden waarom wij cursussen geven en worden ingehuurd door laadpaalfabrikanten bij de meest complexe storingen.

BETERE INVESTERING

VEBE kiest altijd voor A-merk gecertifieerde materialen. Waarom? Zekerheid. Niemand wil de dag beginnen met een lege accu, laat staan met storingen of in het ergste geval, brand.

BRANDVEILIG

Zorgeloos je auto opladen. Een installatie die uitgevoerd wordt door VEBE zorgt niet alleen dat jij, maar ook wij een goede nachtrust hebben

VEBE VEILIGOPLADEN

ADVISEREN EN ONTZORGEN

Toegespitst op de volledige ontzorging bij jouw keuze van een laadpaal. Met onze business unit Veiligopladen geven wij vakkundig advies en begeleiding. Of je nou een laadpaal voor je woning wilt of een heel laadplein voor je personeel, door onze 11-jarige expertise kunnen wij voor iedere persoonlijke situatie een oplossing vinden.

Door 36 jaar ervaring in de installatiemarkt zag VEBE de opkomst van elektrisch rijden al snel als kans. Wij waren de pioniers in de markt, met constante interesse voor innovatieve technieken. Inmiddels hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Het gaat hard en ieder jaar komen nieuwe laadpalen op de markt. Maar welke laadoplossing past het beste bij jouw situatie? Wij helpen particuliere en zakelijke klanten, VvE’s en publieke organisaties met de best mogelijke begeleiding en advies voor hun situatie.

Waarom kiezen voor

VEBE veiligopladen

RELATIEGERICHT

Wij doen niet aan quick sales en grote beloftes. Geen misverstanden of miskopen meer. Wij streven naar lange termijn relaties en focussen daarom op kwaliteit.

ADVIES OP MAAT

Geen situatie is hetzelfde, daarom doen wij niet aan “top drie laadpalen” adviezen. Wij bieden advies dat aansluit op de huidige en toekomstige behoefte van de klant.

SERVICEGERICHT

Met 11 jaar laadpalen als corebusiness kennen wij de markt als geen ander. Wij streven er altijd naar om je zorgen weg te nemen zodat jij alleen nog maar de stekker hoeft in te steken.

TOTAAL OPLOSSING

Eén aanspreekpunt, dit zorgt voor korte lijntjes. Naast het verzorgen van advies hebben wij de specialisten in huis die de installatie en service verzorgen.