samenwerking: Easee en om | nieuwe energie

10% korting op een Easee thuislader

Wil jij nu of binnenkort een Easee thuislader aanvragen? Maak jouw rijervaring dan compleet duurzaam door over te stappen op energie die ook écht duurzaam is en in jouw eigen buurt wordt opgewekt.

Wanneer je overstapt op om | nieuwe energie krijg je nu 10% korting op onze Easee thuislader! Zo zorgen wij er samen voor dat elektrische rijders in Nederland nóg duurzamer kunnen rijden.

Hoe werkt het?

Ben jij al klant?

Om van de aanbieding gebruik te kunnen maken, moet je klant zijn van het om | nieuwe energie collectief. Nog geen klant? Stap dan hier over. Per mail ontvang je jouw overeenkomst met daarop je overeenkomstnummer. Deze kun je vervolgens invullen in het formulier.

Eenvoudig aanvragen

Vraag je Easee thuislader aan via dit formulier. Op basis van de door jou opgegeven informatie over o.a. je gewenste laadplek, ontvang je een vrijblijvende offerte of nemen we contact met je op.

Jaarlijks besparen

Laadpaal geïnstalleerd? Koppel deze met de Slim Laden app van om | nieuwe energie en bespaar jaarlijks tot € 250,- op je energierekening!

u

Specifieke vragen

Heb je specifieke vragen aan
om | nieuwe energie?
Neem dan contact op met
hun klantenservice

Elektrisch rijden
nog duurzamer
met energie uit
jouw buurt

Door elektrische te rijden ben je ontzettend goed bezig voor het milieu en klimaat. Maar wanneer je nog oplaadt met grijze energie of energie die ‘vergroend’ wordt, kun je nog nét even dat duurzame stapje extra zetten.

Daarom werken VEBE Veiligopladen en Easee samen met om | nieuwe energie, de groenste en enige landelijke energieleverancier zonder winstoogmerk.

om | nieuwe doet het totaal anders: samen met 65 lokale energiecoöperaties wekken zij 100% groene energie op met zonne-en windprojecten in jouw eigen buurt. Zo weet je precies waar jouw energie vandaan komt en dat deze eerlijk wordt opgewekt.

Dat doet om | nieuwe energie niet als commercieel bedrijf, maar als coöperatie en daarom hebben zij geen winstoogmerk. De winst gaat direct naar nieuwe duurzame projecten in jouw buurt én in het structureel verlagen van de energietarieven. Op die manier versnelt de energietransitie en wordt duurzame energie betaalbaar voor iedereen. Dat is de kracht van lokale, coöperatieve energie.

De groenste energie van Nederland komt van

om | nieuwe energie

N

100% duurzame energie, lokaal opgewekt

N

Coöperatief, dus geen winstoogmerk

N

Samen stimuleren we de lokale economie

N

Winst gaat naar nieuwe projecten en structurele tariefverlaging

N

Sinds 2015 een rapportcijfer 10 van de Consumentenbond

N

Best beoordeelde energieleverancier op Trustpilot